You are here:

Ons Bedrijf

Vandaag bestaat ons bedrijf, dat nog steeds volledig onafhankelijk is, uit een jong, dynamisch en ondernemend team en fungeert het vooral als leverancier van direct marketing doelgroepen via alle kanalen.

Wij steunen op onze expertise om u oplossingen op maat te bieden die u zullen helpen om het rendement van uw direct marketing acties te optimaliseren.

Onze rol als listbroker bestaat in het samenbrengen van eigenaars van adressenbestanden en andere prospectietools en hun potentiële klanten.

Ons voordeel als broker is dat we een onafhankelijke en onpartijdige adviseur zijn. Omdat we zelf geen bestandseigenaar zijn, hebben we een neutrale kijk op de markt en stellen we geheel objectief de bestanden voor die het best op uw doelgroep, uw strategie en uw budget zijn afgestemd.

Ons advies is gratis. Omdat de marktprijzen vast zijn, betaalt u geen supplement wanneer u via Willy Braillard NV werkt, terwijl u wel van gratis advies op maat geniet.

Direct marketing in gedachten? Doe dan een beroep op de knowhow van ons team!

30 jaar ervaring is de beste garantie om succes te boeken. Met volledige inachtneming van de geldende wetgeving.

Hulp nodig of een vraag?

Doe dan beroep op de knowhow van ons team!

© 2024. Willy Braillard SA | Chaussée de Louvain 435, 1380 Lasne - Belgium | T: +32(0)2 332 36 60 | E: info@braillard.be